Starity

Adam Lambert még keresi a szerelmet

2014. október 17. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert mindig kiállt az egyenlőség mellett, mint vezető LMBT személyiség, és most privát koncerttel népszerűsítette a szeretetet és a békét rajongói és újságírók előtt.

hirdetés
Adam Lambert még keresi a szerelmet

Mint beszámoltunk róla, Adam Lambert az AT&T Live Proud kampányának arca, mint a mainstream zenei élet leghíresebb nyíltan meleg művésze. Lambert hitelesen tud kiállni a cél érdekében, és arra biztatja a fiatalságot, hogy merjék önmagukat adni, hiszen mindenki más teste foglalt már.

Adam emellett több díjat is hazavihetett már humanitárius munkássága végett, azonban ő nem érzi magát melegjogi aktivistának: „Énekes vagyok, és minden, amit tenni akarok, az szórakoztatni az embereket. Nem nőtt még egy kezem, nincsenek tollak a hátamon és kecskéket sem áldozok a koncertjeim előtt. Ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más” – osztotta meg nézeteit.

Október 13-án egy privát koncertet adott 400 szerencsés rajongónak, New Yorkban, akiket az AT&T Live Proud kampányának vezetői választottak ki különböző játékok során – öt szerencsés nyertes ráadásul az énekessel is találkozhatott a vörös szőnyegen.


Adam néhány rajongóval az AT&T vörös szőnyegén, október 13-án

Lambert szettjében feldolgozott olyan ikonikus Queen-slágereket, mint a Crazy Little Thing Called Love és az Another One Bites The Dust, amihez saját dalát, a Trespassinget csatolta. Felcsendült még az este során a meleghimnusz Outlaws Of Love (Törvényen kívüli szeretők) és a Whataya Want From Me is.

Adam a negyedórás performansza közben többször szóba elegyedett a rajongóival és elárulta, számára mit jelent a „büszkén élés”: „Mindannyian szerelmet akarunk, nem igaz? Mi olyan különös ebben? Minden a szeretetről szól. Persze, miközben keressük a szerelmet, más dolgokba is bonyolódhatunk” – viccelődött, majd felvezette a Trespassingre felkerült balladáját, az Outlaws Of Love-ot.

A vörös szőnyegen az Examiner riporterének Freddie Mercuryról is elmondta a véleményét: „Soha nem kellett kimondania, hogy meleg volt, még is nyílt lapokkal játszott. Érdekes helyzet lehetett ez a 70-es, 80-as években, amikor az emberek még kevésbé voltak elfogadóak, ő mégis jól érezte magát és teljes életet élt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek