Starity

Taylor Swift és Jamie Oliver a konyhában hülyül

2014. október 20. 11:11   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemes cél érdekében fogott össze Taylor Swift és Jamie Oliver. Mindkét sztár jártas a konyhában, de most úgy döntöttek, egy rák ellenes alapítványnak segítve együtt fognak fakanalat.

hirdetés
Taylor Swift és Jamie Oliver a konyhában hülyül

Taylor Swiftről köztudott, hogy imád sütni. Nemrégiben a rajongóit is meglepte pár saját készítésű süteménnyel, melyeket igencsak elismerő szavakkal jutalmaztak. Vajon felveheti a versenyt Jamie Oliverrel, Anglia egyik legelismertebb sztárséfjével szemben?

A két sztár tett egy próbálkozást és megmérkőztek egymással a Bake It Off nevű verseny keretében, melyet egy rákellenes alapítvány támogatására szerveztek.

Jamie Oliver Facebook-oldalán is közzétette a videót, ahol arra invitálta rajongóit, hogy hallgassák meg milyen borzalmasan énekel, illetve nézzék meg hogyan táncol, mindeközben ha tehetik, segítsék a rák ellenes alapítványt pár dollárral.

A videón Taylor Swift megérkezik Jamie konyhájába, azonban mielőtt feltörné a tojásokat Jimmynek és Jeremynek hívja Jamiet köszöntéskor. Jamie próbálja elmagyarázni: ő a „pucér séf”, de Taylor így sem tudja beazonosítani. Ezek után a sztárséf elkezdi énekelni a Shake it off című dalt más szöveggel, mellyel gúnyolja az énekesnőt (popstars can't bake, bake, bake, bake, bake).

Idővel Taylor beadja a derekát és táncol Jamievel. Mindeközben összedob egy formás csokoládétortát, aminek köszönhetően ő nyeri a versenyt. A vicces videó alább meg is tekinthetitő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek