Starity

Lady Gaga több milliárdos luxusvillát vásárolt - képek

2014. október 18. 22:10   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő turnéjának egyik állomásán mesélt vadonatúj, Los Angelestől nem messze található luxusotthonáról, melyet nemrégiben vásárolt meg csaknem negyedszáz millió dollárért.

hirdetés
Lady Gaga több milliárdos luxusvillát vásárolt - képek

A 28 éves énekesnő – aki egyébként New Yorkban nőtt fel – most vásárolta meg első saját otthonát Malibuban, Kaliforniában körülbelül 24 millió dolláros, azaz több mint 5 és fél milliárd forint értékben.

A villa 5 hálószobával, 12 fürdővel, lifttel, medencével, edzőteremmel, borospincével, bowlingpályával, óriási gardróbokkal és kívül több istállóval is rendelkezik. A pazar 6 hektáros ingatlan területén pedig még egy titkos bejárat is található.

Korábban Gaga azt nyilatkozta, hogy sose venne házat Los Angeles környékén, miután megtapasztalta az ottani életmódot 2011-ben. Így ezidáig New Yorkban bérelt egy luxus tetőtéri lakást körülbelül havi 5 millió forintért, de úgy látszik ennek a villának még ő sem tudott ellenállni.

Az énekesnő az artRave: The ARTPOP Ball turnéjának egyik állomásán mesélt is a ház egyik részlegéről, ugyanis az egyik helységet Szörny teremnek hívja. Elárulta, hogy egy szobája tele van könyvespolcokkal, melyeken a kizárólag a rajongóktól kapott leveleket tartja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek