Starity

Dalpremier: Calvin Harris – Outsie feat. Ellie Goulding

2014. október 20. 14:02   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Calvin Harris Ellie Gouldinggal közös Outside címre elkeresztelt szerzeménye néhány órája debütált.

hirdetés
Dalpremier: Calvin Harris – Outsie feat. Ellie Goulding

Nemrég tudósítottunk róla, hogy Calvin Harris legújabb nagylemeze október végén érkezik, néhány napja pedig egy újabb szerzeményt hallhatunk a közelgő korongról. A Slow Acid október 14-én debütált kislemezként, másnap pedig a hozzá készített kisfilm is debütált a lemezlovas Vevo-csatornáján keresztül.

Harris igazán nem panaszkodhat, ugyanis idén két kislemeze is a toplisták élére került, valamint két díjra is jelölték az American Music Awardson és az MTV European Music Awardson.

A Motion névre keresztelt immár negyedik Calvin Harris-korong november 4-én kerül az üzletek polcaira, melyen olyan előadók működtek közre, mint Gwen Stefani, Ellie Goulding, a Hurts, Big Sean, James és John Newman, Alessandro Lindblad, Theo Hutchkraft és még sokan mások.

Alig néhány órája pedig végre feltöltésre került a DJ Ellie Gouldinggal közös szerzeménye, az Outside is, mely vélhetőleg a következő megfilmesített kislemeze lesz a slágergyártó duónak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek