Starity

Új kislemezzel jelentkezik James Arthur

2014. október 22. 21:09   |   Szerző: lovelife23

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mai napon debütált Arthur legújabb kislemeze, amit Rymezzel közösen készítettek el. Megjelenése után pár órával az iTunes UK Top 100-as rock dallistáján elfoglalta a 2. helyet.

hirdetés
Új kislemezzel jelentkezik James Arthur

A brit X-Faktor győztese – miután felbontotta szerződését a Simon Cowell alá tartozó Syco-val -, gőzerővel kezdett dolgozni második lemezén, mindemellett pedig időt szakított egy közreműködésre is, aminek meg lett a gyümölcse: alig néhány órája jelent meg Rymezzel közös dala, a Kryptonite. A dal igazán érzelmesre sikerült, gyönyörű szöveggel és dallammal.

A Kryptonite hivatalosan október 17-én a BBC Radio 1Xtra műsorában debütált, ahol igen nagy sikert aratott és a Twitteren a Kryptonite hashtag sokáig a vezető trendek között szerepelt.

James a The Sun magazinnak árulta el, miszerint nagyon büszke erre a dalra és arra is, hogy ilyen remek producerrel dolgozhatott együtt, mint Rymez. A Kryptonite egyébként valószínűleg Rymez közelgő kislemezén fog helyet kapni, ami a The Love Story címet viseli majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek