Starity

Kitiltották Nikki Reedet a Vámpírnaplók forgatásáról

2014. október 20. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki Reed mindenhova követi párját, és többször részt vett már a Vámpírnaplók forgatásán is, de ezt a stáb nem nézi jó szemmel.

hirdetés
Kitiltották Nikki Reedet a Vámpírnaplók forgatásáról

Ian Somerhalder és Nikki Reed románca felborította a Vámpírnaplók stábjának életét, ugyanis a színésznő egyre többször jelent meg a forgatásokon és a hírek szerint ennek Nina Dobrev egyáltalán nem örül.

„Ian és Nikki kapcsolata sok bonyodalmat okoz nekünk. Elértük azt a pontot, hogy a producerek megkérték Iant, hogy ne hozza magával új barátnőjét a forgatásra, amikor Nina is ott van, mert félnek attól, hogy elveszítik a lányt. A show pedig teljesen darabjaira hullik, ha a főszereplő hölgy távozik” – árulta el egy bennfentes.

Nina Dobrev szerződése egyébként a hatodik évad végéig szól és egyelőre nem akart aláírni hosszabbítást, mert szeretne a filmes karrierjére koncentrálni. A stáb, reménykedve a hetedik szezonban, jelenleg úgy bánik az Elenát alakító színésznővel, mint egy porcelánbabával és lesik minden sóhaját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek