Starity

Demi Lovato: „Nem vagyok One Direction-rajongó!”

2014. október 20. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato arról mesélt, hogy mért nem szeretne a One Directionnel dolgozni, valamint ismét szóba került kedvenc ünnepe, a Halloween és látogatást tett Lorraine Warren híres múzeumában is.

hirdetés
Demi Lovato: „Nem vagyok One Direction-rajongó!”

A 22 éves énekesnőt a napokban az egyik interjúja alatt arról faggatták, hogy összeállna-e a One Direction tagjaival egy közös dal erejéig, amire Lovato válasza egy egyszerű nem volt, amivel Directionerek ezreiből váltott ki haragot, akik zokon vették, hogy bizony létezik olyan, aki nincs elájulva kedvenceiktől.

Ennek kapcsán a következő interjújában, ami a vasárnapi, Montreálban adott koncertje előtt történt, a helyi rádió riportere arra kérte, hogy fejtse ki egy kicsit bővebben a dühös rajongóknak azt, hogy mért felelt nemmel.

„Akkora dobra verik ezt az emberek. Próbálják úgy lehozni egyesek, mintha ezzel valami hatalmas dolgot mondtam volna. Olyanokkal dolgoztam eddig, akik valamilyen formában inspiráló hatással voltak rám. Ha valakivel együttműködök, akkor azt olyannal szeretném, akit imádok, és akivel élvezném a munkát, mint például Kelly Clarkson, Eminem, vagy Iggy Azalea. A One Direction is nagyszerű, de nem vagyok a rajongójuk. Nem az én stílusom.”

Beszélgetőpartnere annyit fűzött hozzá, hogy még ha akarná, sem tudná minden ember vágyát kielégíteni, hisz nem lenne ideje, amire az egykori X Faktor-mentor az egyre nagyobb sikernek örvendő brit bandát, a The Vampst hozta fel példának.

„Készítettem egy duettet a The Vampsszel, de az ő esetükben imádtam a dalt, szóval az egy olyan dolog volt, amit általánosságban nem csinálnék, de mint ahogy már mondtam, imádtam a dalt, és ők nagyon jó srácok.”

Demi és a riporter, Tony Stark a kulisszák mögött

Mivel a Neon Lights énekesnője jelenleg is úton van DEMI névre keresztelt turnéjával, a riporter arról is kérdezte, hogy sűrű időbeosztása mellett jut-e arra ideje, hogy szétnézzen az adott városban, és élvezze a látnivalókat: „Próbálok minden helyből annyit megnézni, amennyit csak lehet, de néha eléred azt a pontot, amikor a szabadnapodat muszáj pihenéssel töltened, és nem a várost járni.”

Egyre közeledik Lovato kedvenc ünnepe, a Halloween, ami kapcsán arra a kérdésre, hogy a zombiktól, vámpíroktól vagy a szellemtektől fél-e a legjobban, azt felelte, hogy a zombiktól, még annak ellenére is, hogy odavan értük és a véres dolgokért.

És ha már Halloween, valamint városnézés: október 16-án összekötötte a kellemest a hasznossal, és Connecticutban adott koncertje előtt elvitte a családját, és turnészemélyzetét az egyik leghíresebb paranormális nyomozó, Lorraine Warren múzeumába, ahol testközelből csodálhatta meg az Annabelle babát, és arra is lehetősége volt, hogy beszélgessen Lorraine-nel egy kicsit, amivel teljesült az egyik legnagyobb kívánsága, hiszen odáig van a paranormális dolgokért.

Lorraine veje megosztott néhány képet a Twitteren Demiék látogatásáról [Szerk:. A dátum hibás.]

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek