Starity

Új dallal jelentkezik Taylor Swift

2014. október 22. 10:10   |   Szerző: Baybee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kellett sokat várni az Out Of The Woods után, Taylor már meg is hozta következő slágerét, mely a Welcome to New York címet kapta.

hirdetés
Új dallal jelentkezik Taylor Swift

A Shake It Off énekesnője immáron harmadik dalát publikálja október 27-én megjelenő albumáról, az 1989-ről. A dalt – melyet Taylor költözése inspirált – amerikai idő szerint hétfőn éjfélkor szerették volna feltölteni az iTunes-ra, aznap reggel pedig még bele is hallgathattunk a szőke szépség személyes YouTube-csatornáján keresztül, ám a tervek nem sikerültek fényesen, hiszen a Welcome To New York négy órával a premier előtt kiszivárgott.

Az írásban egyébként a One Republicból ismert Ryan Tedder segédkezett, és ez lesz az új korong nyitódala is egyben.

„Az inspiráció, melyre New Yorkban leltem olyasmi, amit nehéz szavakba önteni és máshonnan érkező ihlethez hasonlítani, mert olyasmi, amilyet soha korábban nem tapasztaltam még meg”nyilatkozta az énekesnő a dal kapcsán az E! Online-nak és elárulta, hogy New York igen nagy szerepet játszik az életében már évek óta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek