Starity

Corey Taylor: „Én vagyok az egyik a leggyűlöltebb fickók közül”

2014. október 22. 10:10   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Slipknot frontembereként mindig is sok támadás érte Coreyt, azonban miután 2013-ban elbocsátották a zenekarból Joey Jordisont a rajongók felől is sok szitokszó érkezik. Most ezekre reagált az énekes.

hirdetés
Corey Taylor: „Én vagyok az egyik a leggyűlöltebb fickók közül”

Ember, egyre furcsább lesz a rajongóinkkal. Úgy értem, ez olyan, mintha... szinte olyan, mint egy Twin Peaks hangulat, ahol az emberek olvasnak be...” - nyilatkozta Corey Taylor, majd így folytatta: „Egy ponton volt egy rakás üzenet az üzenőfalon a The Negative One videójában található modell megsértésére. Esküszöm, hogy igaz. És én ezt olvasom, folytatódik.

Corey azt is elárulta, hogy nem egyszer gyanúsították meg őt és a zenekar alaptalanul: „Egyszer azt mondták, mi öltük meg Kennedyt. Még nem is éltem akkor. De úgy tűnik, létezik olyan technológia, hogy a Slipknot visszautazzon 1963-ba, meghúzza a ravaszt, aztán visszajöjjön a stúdióba.

Mégis szeretem. Szeretem. Szerintem ez nagyszerű. Mert megint, én mindig azt mondom: Jobban szeretem, ha az emberek beszélnek rólam, akár negatívat vagy pozitívat, mintsem, hogy egyáltalán ne beszéljenek rólam. Mert mindaddig, amíg belekerül a neved abba a beszélgetésbe, az továbbviszi az örökséget, és hidd el, jelenleg az egyik vagyok a leggyűlöltebb fickók közül. El sem tudod képzelni. A dolog, ami néhány ember szájából jön ki... ha ezek közül bármit is komolyan vennék, akkor nem beszélgetnék most veled, hanem magzati pózban feküdnék az ágyamban és az ujjamat szopnám, mert ez nevetséges.

A Blabbermouth riportere arról is kérdezte az énekest, hogy kizárólag ő tehet-e arról, hogy kirúgták Joey Jordisont a Slipknotból és James Root-ot a Stone Sourból:

Ez az ára annak, hogy frontember vagyok. Nem én vagyok a főnők. Hidd el. Egyik zenekarban sem én vagyok a főnők. Segítek döntéseket hozni, de nem én alkotom őket. De ez a felfogás. Ez az, ami van. És mint mondtam, nagyfiú vagyok. Kibírom. Van egy hello kittys párnám és azon sírok minden este. De nem ez a lényeg. Segít alázatosnak maradni. Segít, hogy olyan maradjak, amilyennek lennem kell. Most megvetnek az emberek, de később szeretni fognak, ahogy mindig is.”

Időközben pedig a boltok polcaira is került a Slipknot .5: The Gray Chapter címre keresztelt stúdiólemeze, ami meghallgatható online, emellett a zenekar hivatalos weblapja is megújult és várja a rajongókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek