Starity

Sofia Vergara szerencsésnek érzi magát

2014. október 22. 21:09   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család sztárja elmondta, hogy rettentően szerencsésnek érzi magát, hogy Joe Manganielloval lehet. Úgy érzi, hogy partnere egy másik bolygóról származik, és ez teszi őt olyan ellenállhatatlanná.

hirdetés
Sofia Vergara szerencsésnek érzi magát

Sofia Vergara és Joe Manganiello idén nyáron vállalták fel kapcsolatukat, és már mindketten nyilatkoztak, hogy mennyire szerencsésnek érzik magukat, amiért egymáséi lehetnek. Sofia nemrég ismét hangoztatta, hogy nem tud betelni párjával, és boldogsággal tölti el, hogy ő lehet az egyetlen, aki eljátszhat vele a nap végén.

A 40 éves színésznő a Today show vendége volt, ahol egy kis humorral megspékelve beszélt szerelméről – „Számomra Joe olyan, mint egy földönkívüli. Mikor csak szimplán ránézek olyan mintha az E.T. című filmben lennék. Örülök, hogy a nap végén én vagyok az egyetlen aki eljátszhat vele” – mondta mosolyogva a színésznő.

Sofia nem csak szerelméről, hanem a korral való dilemájáról is beszélt: „Köztudott, hogy sosem voltam egy sportos alkat. Mindig elégedett voltam azzal, amim volt. Most lettem negyven és jobban oda kell figyelnem magamraami nem könnyű egy olyan nőnek, aki imád nassolni. Mikor 40 lettem, lassan el kezdtem látni néhány változást a testemen, ezért is járok mostanság sokat edzőtermekbe.”

A színésznő megosztotta azt is, hogy ha szükséges, akkor a hipnózist is kipróbálná mint lehetőséget, hogy leszokjon a nassolásról. „Hallottam, hogy valaki Los Angelesben hipnózis segítségével szokott le a cukros nasikról. Ez jó lehetőség lenne számomra is, mert én őrülten imdádom ezeket a cukros nasikat, jobban mondva a megszállottjuk vagyok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek