Starity

Thalía esete a plüssmackóval

2010. szeptember 08. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint általában minden lány, Thalía is imádja a plüssállatokat, főleg a mackókat, melyekből állítólag hatalmas gyűjteménye is van. Tegnap is „találkozott” eggyel, csakhogy az legalább kétszer akkora volt, mint ő.

hirdetés
Thalía esete a plüssmackóval

Mint már megszokhattuk, kedvenc mexikói sztárunk mindig tájékoztatja rajongóit a Twitteren a napi eseményekről – ha jut rá ideje. Bár a tegnapi napja nem kezdődött túl szerencsésen, ugyanis nem tudott belépni a szolgáltatásba.

„Haaaa! No he podido entrar a mi cuenta! No identifica mi password! Espero que esto funcione! Los extraño, no puedo ver sus mensajes! Sorry!” ('Ah! Nem tudtam idáig belépni az accountomra! Nem ismeri fel a jelszavam! Remélem, hogy ez már működni fog! Hiányollak benneteket, nem láthatom az üzeneteiteket! Elnézést!') – tweetelte kétségbeesetten az énekesnő.

De szerencsére a probléma hamar megoldódott, és Thalía be tudott lépni a Twitterre: „Ahora sí! Finalmente (por ahora) me logré meter!” ('Na most! Végre (egyelőre) sikerült belépnem!') – írta, majd egy órával később közzétett egy képet, melyen egy óriási plüssmackó áll mellette, csaknem kétszer akkora, mint ő!

A képhez a következő kommentárt fűzte: „Me encontré con este osito de peluche! Qué tal? Lindo, no?!” ('Ezzel a plüssmackóval találkoztam! Mit szóltok? Szép, nem?!').

Nem sokkal később egy rajongó nagy örömöt szerzett neki, amikor megjegyezte, hogy a képen úgy néz ki, mint egy tinédzser: „Es actual la foto? Te ves como de 15!” ('Friss a kép? Úgy nézel ki, mint egy 15 éves!') – kedveskedett a rajongó, mire ő: „Te amo! Es de hoy! Dormiré con una sonrisa enorme!” ('Szeretlek! Mai! Hatalmas mosollyal fogok aludni!').

Mint láthatjuk, óriási örömöt lehet szerezni egy hölgynek mindössze egy kedves beszólással!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek