Starity

Renée Zellweger arca teljesen átváltozott!

2014. október 22. 21:09   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bridget Jones szerepében híressé vált színésznő döbbenetesen megváltozott az utóbbi időben. A színésznő mégis vallja, boldogabb, mint valaha.

hirdetés
Renée Zellweger arca teljesen átváltozott!

A pletykák felröppenése után, miszerint plasztikai műtéten és egyéb szépészeti beavatkozáson esett át, a People magazinnak adott exkluzív interjújában az Oscar-díjas színésznő elmondta, hogy semmi ilyesmiről nincs szó, mindössze életmódján változtatott.

„Boldogsággal tölt el, hogy az emberek úgy vélik, megváltoztam. Egy másmilyen, boldog és teljesebb életet élek, és örülök, hogy ez meg is látszik” – mondta, majd így folytatta: „A barátaim azt mondják, békésnek látszom. Egészséges vagyok. Hosszú ideig rosszul csináltam a dolgokat. Készítettem egy ütemtervet, ami nem volt hosszú távon fenntartható, és nem törődtem azzal, hogy vigyázzak magamra.”

A 45 éves Renée elmondta, életmódváltásában párja, Doyle Bramhall is támogatja, ennek ellenére még mindig többen úgy gondolják, hogy az efféle váltás nem okoz ekkora változásokat a külsőre nézve. A lenti képeket elnézve talán a legfeltűnőbb változás a szemeit érintette: tekintete teljesen megváltozott, szemei nagyobbnak tűnnek, mint előtte, valamint ráncai is kisimultak.


1997 és 2014 között hatalmas változás van


A színésznő arca szinte felismerhetetlen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek