Starity

Matthew Morrison feleségül vette szerelmét

2014. október 22. 21:09   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee sztárja és modell kedvese, Renee Puente három év együttélés után Hawaiin fogadtak örök hűséget egymásnak.

hirdetés
Matthew Morrison feleségül vette szerelmét

Matthew és Renee házasságkötésére szombaton került sor a Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén, Mauin. A meghitt ceremóniát egy kihei magánbirtokon tartották, ahová körülbelül 50 közeli hozzátartozót és barátot hívtak meg.

Matthew ehhez a különleges alkalomhoz illően egy egyedi, Brooks Brothers-tervezte szmokingot viselt, menyasszonya pedig egy Gustavo Cadile ruhában sétált az oltár elé, melyhez lábbelijét Emmy London tervezte.

Egy esküvő nem teljes zene nélkül, melyet ez alkalommal Chad Whidden zongorista és Kiley Dean szólista szolgáltatott a jelenlévők számára. Az ara a Feels Like Home című szerzemény alatt sétált az oltárhoz.

Az este folyamán Renee egy különleges hula előadással készült újdonsült férje számára, melyhez később Matthew is csatlakozott, s végül egy duettel zárták műsorukat: Laura Benanti Starry Eyed/Video Games című számát énekelték el közösen. Sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek