Starity

Álmosvölgybe látogat Michelle Trachtenberg

2014. október 23. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girlből és a Buffy, a vámpírok réméből ismert színésznő szerepet kapott a Sleepy Hollow-ban.

hirdetés
Álmosvölgybe látogat Michelle Trachtenberg
Fotó: David Needleman

Eddig csak hímnemű történelmi személyekkel találkozhattunk a Fox tavaly indított, ám annál nagyobb sikert aratott sorozatában, a Sleepy Hollow-ban, most azonban fordul a kocka, ugyanis viszont láthatjuk a képernyőn Abigail Adamset is, a második First Ladyt.

A TVLine-nak köszönhetően pedig arról is lehullott a lepel, hogy az a Michelle Trachtenberg fogja életre kelteni az Amerikai Egyesült Államok második elnökének, John Adamsnek feleségét, aki olyan szériákból lehet ismerős a sorozatrajongóknak, mint a Pletykafészek, a Buffy, a vámpírok réme, a Nancy ül a fűben, a Robot Chicken vagy éppen a Mercy.

Ha pedig annyi nem lenne elég, hogy Abigail az USA második elnökéhez ment feleségül és a nők jogaiért is küzdött, később fia, John Quincy Adams is apja nyomdokaiba lépett. Azonban, ahogy azt már megszokhattuk Álmosvölgyben, róla is kiderül, hogy volt egy másik oldala is, amit kevesen ismertek, Ichabod felesége, Katrina viszont azon néhány személy között volt, akik részesei voltak titkos életének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek