Starity

A háborús hősökért jótékonykodik Joss Stone

2014. október 23. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan piacra dobja új kislemezét Joss Stone, amelynek bevételével egy világháborús hősöket támogató kampánynak segít.

hirdetés
A háborús hősökért jótékonykodik Joss Stone

A napokban jelent meg Joss Stone új videoklipje, a No Man’s Land (Green Fields Of France), amelyet a gitárlegenda, Jeff Beck közreműködésével készített. A gyönyörű zenei videóban az énekesnő fehér ruhában, elegánsan jelenik meg a pipacsmezőn, ezzel is tisztelegve a világháborús hősöknek.

A No Man’s Land ugyanis a Poppy Appeal a Royal British Legion legnagyobb éves kampánya, amely azoknak a családoknak segít, amelyeknek valamely tagja az első világháborúban harcolt.

A dal november 2-án jelenik meg kislemez formájában az iTuneson, november 3-án pedig kézzel fogható változatban, így minden letöltés és vásárlás után a pénz a kampányra fog eljutni. A BBC csatorna november 8-án a Royal Albert Hallban tartandó emlékkoncertet élőben fogja közvetíteni, ahogyan az előző években is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek