Starity

Kiskorú prostituáltakat mentett a Walking Dead sztárja

2014. október 24. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Laurie Holden a képernyőkön zombik ellen harcolt, a való életben viszont az emberi jogokért küzd, így nemrégiben Kolumbiában mentett meg 55 kiskorú lányt a prostitúciótól.

hirdetés
Kiskorú prostituáltakat mentett a Walking Dead sztárja
Fotó: PacificCoastNews.com

Valószínűleg kevesen tudják a Walking Dead Andreáját életre keltett színésznőről, hogy amikor éppen nem a kamerák előtt munkálkodik, igen nemes célokért küzd az Operation Underground Railroad aktivistájaként.

A szervezet élén egy hajdani CIA ügynök és amerikai belbiztonsági nyomozó, Tim Ballard áll, legutóbbi útjuk pedig Kolumbiába vezetett, ahol inkognitóban arra próbálták rávenni a helyi emberkereskedőket, hogy adjanak el nekik kiskorú prostituáltakat. A Dél-Amerika északnyugati részén fekvő országban egyébként legális a prostitúció, de csak akkor, ha már felnőtt nőkről van szó.

Hogy fel tudjanak majd mutatni bizonyítékokat a hatóságoknak, akciójukat egy stáb titokban végig rögzítette, az egyik bevetésükre pedig az ABC Newsnak hála fény is derült.

Értesüléseik szerint a csapat kibérelt egy villát egy kamu legénybúcsú miatt, de lufikkal díszítettek fel azt, hogy egy tinédzser születésnapi bulijának álcázzák a bent folyó üzletelést, így pedig nem volt figyelemfelkeltő az, hogy fiatal lányok lépték át a kaput. Laurie feladata az volt, hogy lefoglalja a lányokat a medence mellett, amíg Ballard és néhány álruhába bújt rendőrtiszt próbálta nyakon csípni az emberkereskedőket.

Végül 55 kiskorú lányt sikerült megmenteniük a prostitúciótól, köztük egy olyan fiatalt is, akit 1000 dollárért, vagyis közel 250 ezer forintért adtak el, csakis azért, mert még szűz volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek