Starity

Christina Aguilera visszatér 2015-ben

2014. október 24. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Aguilera ismét anyai örömök elé nézett augusztusban, így rövid időre eltűnt a nyilvánosság elől, azonban az új albumra mégsem kell sokat várunk.

hirdetés
Christina Aguilera visszatér 2015-ben

Augusztus 16-án életet adott kislányának, Summer Rainnek, Christina Aguilera, aki azóta is élvezi a meghitt családi pillanatokat. A sztár azonban nem feledkezett el rajongóiról és a zenekedvelőkről sem, hiszen gőzerővel dolgozott a visszatérésén, amire nem is kell olyan sokat várnunk.

A hírek arról számoltak be, hogy az énekesnő leadott 15 kilót, így újult erővel, egészségesebben, mint valaha, állt neki, hogy befejezze a nyolcadik stúdióalbumát – amit a pletykák szerint önmagáról nevezett el. Emellett 2015 egyéb meglepetéseket is tartogat majd a rajongók számára, hiszen Christina visszatér a The Voice következő évadába, mint mentor.

A nagy hírről közösségi oldalain számolt be, amivel megtörte a médiacsendet maga körül: „Új baba. Új zene. Új szezon az NBC The Voice műsorában. Együtt feltüzeljük és szórakoztatóvá tesszük az új esztendőt, alig várom 2015-öt!” – csiripelte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek