Starity

James Root válaszolt a Paul Gray özvegye által felhozott vádakra

2014. október 29. 14:02   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2010-ben elhunyt Paul Gray özvegye, Brenna korábban azt nyilatkozta, hogy a zenészek nem akartak segíteni társukon. Most erre reagált James Root, a Slipknot gitárosa.

hirdetés
James Root válaszolt a Paul Gray özvegye által felhozott vádakra

Azt hiszem, valószínűleg azt fogja mondani, amit az ügyvédeknek kell mondania. Tudod, úgy értem, Paul a testvérünk volt és nagyon közel állt hozzánk. Számos alkalommal megpróbáltuk kezelésre vinni, kivettük a turnékról és beleavatkoztunk. Biztos vagyok abban, hogy nagyon fáj neki. De a legvégén, Paul beteg volt és voltak problémái, mi pedig ott voltunk vele, de nem volt mindig elérhető. Szörnyen érzem magam. Szörnyen érzem magam az egész helyzettel kapcsolatban. Brennának mindig voltak testvérei, akikre számíthatott és Octobernek mindig lesz nyolc nagybácsija – nyilatkozta Root.

Amikor megkérdezték, hogy valóban tőrödnek-e Paullal, így válaszolt:„Abszolút. Ő a barátunk, a testvérünk, a honfitársunk. Mindig az életünk része lesz.

Korábban Brenna azt nyilatkozta, hogy pont a Paul halála előtti napon beszéltek függőségéről, 2012-ben pedig letartoztatták orvosát, Daniel Baldit, akit kilenc ember, köztük Paul megölésével vádoltak. Rá egy évre felmentették a vádak alól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek