Starity

Sírva fakadt a reptéren a győztes Erdei Zsolt

2014. október 25. 22:10   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerdán véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! idei első szériája. A finalisták, Aurelio, Bódi Sylvi és Erdei Zsolt, azaz Madár péntek reggel értek a hazai reptérre, ahol családtagjaik várták őket, a győztes pedig könnyekben tört ki, mikor meglátta szeretteit.

hirdetés
Sírva fakadt a reptéren a győztes Erdei Zsolt
Fotó: RTL Klub

Véget ért az RTL Klubon futó Celeb vagyok, ments ki innen! című reality show idei első szériája, szerdán kiderült, hogy a nézők szerint Erdei Zsolt az, aki megérdemli „A dzsungel királya” címet. A három döntős, Aurelio, Bódi Sylvi és Madár péntek reggel értek a Liszt Ferenc repülőtérre, és mikor a győztes meglátta családját, sírásban tört ki.

Madár nem is tagadta, hogy az egész versenyt a családja miatt csinálta végig és csak rájuk gondolt. Talán neki volt a legnehezebb dolga, hiszen május végén született meg koraszülött kislánya, így többet is aggódhatott, hogy mi történik itthon, mint a többi versenyző.

Elmondhatatlanul hiányoztak. Amikor a játék után megláttam róla az első fotót, ahogy támaszkodik, elsírtam magam – mondta a Borsnak a sportoló, aki sírva ölelte magához kislányát.

A lap munkatársai megkérdezték az édesanyát, Rékát, hogy van a kislány, hiszen a baba a hatodik hónapban született meg, így eleinte nagyon gyenge volt szervezete.

Nagyon jól vagyunk, köszönjük, csak az apuka hiányzott már mindenkinek nagyon. Fantasztikus volt újra megölelni, üres és színtelen volt nélküle ez a pár hét, de szerencsére sokat segített az édesanyám, és Zsolt családja is mellet­tünk állt. Mérhetetlenül büszkék vagyunk rá, kiderült, hogy még mindig a tisztesség, a jóság, az önzetlenség és a szerénység győzedelmeskedik.



Fotók: Cser Dániel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek