Starity

Áprilisban érkezik az új brit királyi csemete

2014. október 26. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katalin és Vilmos herceg házassági évfordulójának hónapjában jön világra második gyermekük.

hirdetés
Áprilisban érkezik az új brit királyi csemete
Fotó: Samir Hussein/WireImage

A Kensington palota szóvivője árulta el az Us Weeklynek a hét elején, hogy a brit királyi család legfiatalabb tagja 2015 áprilisára várható, éppen arra a hónapra, amikor Katalin és Vilmos örök hűséget fogadtak egymásnak.

A hercegné szerencsére már túl van az első kritikus időszakon, ugyanis a reggeli rosszullétek egy súlyos formájával, a hyperemesis gravidarummal gyűlt meg a baja az első három hónap alatt, most már azonban enyhültek a tünetek.

„Királyi őfelsége, Cambridge hercege és hercegnéje örömmel jelentik be, hogy 2015 áprilisára várják gyermeküket. Cambridge hercegnéjét továbbra is kínozza a hyperemesis gravidarum, de az állapota folyamatosan javul” – állt a nyilatkozatban.

Azt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy Katalin már kevésbé érzi rosszul magát, minthogy számos hivatalos eseményen részt vett már a héten, a róla készült fotókon pedig látni lehet, hogy csak úgy ragyog, nyoma sincs a rosszulléteknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek