Starity

Testvérként szeretik egymást a One Direction tagjai

2014. október 26. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Niall, Zayn, Liam, Harry és Louis nem csak barátként, hanem testvérként tekintenek egymásra.

hirdetés
Testvérként szeretik egymást a One Direction tagjai

A népszerű brit fiúbanda tagjai nemrégiben elárulták, miszerint úgy érzik, olyanok, mint a testvérek: még akkor sem haragszanak egymásra igazán, ha alkalmanként összevesznek és hamar maguk mögött hagyják a haragot. Liam pedig elárulta, miszerint nem hagyják, hogy valamelyikük letargiába süllyedjen és viccekkel, egymás ugratásával oldják a feszültséget.

„Mi igazán olyanok vagyunk, mint a testvérek. A legjobb dolog abban, hogy egy csapatban vagyunk az az, hogy mindig őszinték vagyunk egymáshoz. Én személy szerint nem hiszem, hogy szóló énekesként megállnék a lábamon. Intenzív lenne és nehezen élném meg. Jó érzés azokkal az emberekkel beszélgetni, akik pontosan tudják, hol vagy Te magad” - nyilatkozta a Mirrornak Louis.

A srácok legújabb szerzeménye, a Steal My Girl egyébként október 24-én debütált és máris hatalmas sikernek örvend a rajongóik körében. A dal a november 17-én érkező Four címre keresztelt negyedik stúdióalbumon kap majd helyet, mely előrendelhető az iTunes-on.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek