Starity

Dalpremier: Marilyn Manson - Third Day Of A Seven Day Binge

2014. október 27. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú várakozás után Marilyn Manson megtörte a csendet és bemutatta legújabb szerzeményét a Third Day Of A Seven Day Binge-et.

hirdetés
Dalpremier: Marilyn Manson - Third Day Of A Seven Day Binge

A sokkrocker a tegnapi este folyamán töltötte fel hivatalos YouTube-csatornájára a Third Day Of A Seven Day Binge című szerzeményt, mely a 2015 elejére várható tizedik stúdiólemez előhírnökeként is funkcionál.

Manson legutóbbi, Born Villain címre keresztelt tizenhárom számos lemeze 2012-ben jelent meg, melyen olyan előadók vendégszerepeltek, mint Twiggy, Chris Vrenna vagy Fred Sablan, valamint a bónusz dalok között felcsendül az a Carly Simon feldolgozás, melyen Johnny Depp is közreműködött.

Mindezek fényében joggal merül fel a kérdés, hogy vajon ezúttal kik segítették a zenész munkáját, aki az utóbbi két évben színészettel foglalkozott és más előadók albumain működött közre, így a lelkesebb rajongók hallhatták a hangját Avril Lavigne Bad Girljében, Skylar Grey Can't Haunt Me-jában vagy Mr. Oizo Solidjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek