Starity

Megjelent Jesse Lee új albuma

2014. október 28. 20:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban szerzői kiadásban megjelentette vadonatúj stúdióalbumát Jesse Lee amerikai countryénekesnő.

hirdetés
Megjelent Jesse Lee új albuma

Jesse Lee noha korábban is jelentetett meg albumot, 2009-ben vált ismertté, mikor piacra dobta It’s A Girl Thing című kislemezét és annak videoklipjét az Atlantic Records gondozásában, amely a muvids.com countryvideóit felvonultató slágerlistáján hónapokig volt a legnézettebb 10 között.

A fiatal énekesnő aztán legközelebb 2010-ben Like My Mother Does című single-jével aratott sikert. Egy év múlva az iTunesról letölthetővé vált új, Come After Me címet viselő EP-je, amelynek kiadását már saját maga finanszírozta, videoklip viszont egyik dalhoz sem készült.

A napokban – egészen pontosan október 23-án – új albummal jelentkezett a gyönyörű énekesnő. Jesse 12 szerzeményt szerepeltet az új korongon, amelyekből többet is ismerhetnek azon rajongói, akik ott voltak már valamely korábbi koncertjén. A Hotel címet viselő lemezről még egyik felvételt sem jelenítette meg videoklip formájában és azt sem lehet tudni, hogy a nemrég eljegyzett énekesnő tervez-e klipforgatást a közeljövőben.

A stúdióalbumot egyébként kézzel fogható változatban már árulta az énekesnő, hogy ezzel is zenei munkásságát reklámozza, ám mivel kiadót ezúttal sem talált, így saját maga töltötte fel az iTunesra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek