Starity

Jövőre érkezik Demi Lovato új albuma

2014. október 29. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Menedzsere árulta el a Billboardnak, hogy újra stúdióba vonul a 22 éves énekesnő.

hirdetés
Jövőre érkezik Demi Lovato új albuma

Tegnapelőtt, október 27-én ért véget Demi Lovato idei második turnéja, azonban pihenésre még most sem lesz ideje, ugyanis kiderült, hogy rövidesen ismét bevackolja magát a stúdióba, hogy új dalokon kezdjen el dolgozni, melyeket 2015-ben ki is szeretne adni egy új lemezen.

Az egykori Disney-csillag menedzserét, Phil McIntyre-t sikerült elcsípnie a múlt héten a Billboard egyik riporterének, aki ekképpen nyilatkozott jövőbeli terveikről: „Most fejezi be az utolsó állomását az idei turnésorozatának és néhány rádióinterjúval zárjuk le ezt. Aztán az a terv, hogy visszavonul a stúdióba és nekilát egy alkotói folyamatnak. Már elkészített néhány dalt, de a java természetesen jövőre készül el.”

A Disney Music Group elnöke, Ken Bunt hozzátette, hogy pontos megjelenési dátumot még nem tűztek ki, de már nagyon izgatottak, hogy Demi ismét új anyagot ad ki a kezei közül.

„Szerintem nincs túl sok olyan sztár jelenleg a zenei iparban, akik képesek lennének két arénaturnét végigcsinálni egy év alatt, de ő egy közülük” – dicsérte a 22 éves énekesnőt Bunt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek