Starity

9 éves kisfiú az év természetfotósa

2014. október 29. 22:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carlos Perez Naval Kate Middletontól vehette át díját. Ő 2014 legjobb természetfotósa.

hirdetés
9 éves kisfiú az év természetfotósa

1964 óta a londoni National History Museum minden évben megrendezi a Wildlife Photographer Of The Year, azaz Az év természetfotósa nevű versenyét. Ebben az évben a kilencéves, spanyol Carlos Perez Naval lett a győztese eme neves eseménynek.

A kisfiút mindig is támogatták szülei szenvedélyében, mitöbb, rengeteget utaztak akár messzi, egzotikus szigetekre is, ami okozója is lehetett annak, hogy Carlos fényképezni kezdett, egész pontosan négyéves korában. Akkor még csak kezdő fényképezőgépet használt, de mivel szülei láttak fantáziát a képeiben, megígérték neki, hogy minden egyes alkalommal, amikor külföldre mennek, egyel nagyobb lencsét kap a fényképezőjébe, így az évek során profi felszerelésre tett szert, hogy lenyűgöző fotókkal örvendeztesse meg hozzátartozóit.

Több képét is beküldte a múzeum pályázatára, és az egyiket győztesnek hirdette ki a zsűri. A fiú az angol hercegnétől, Kate Middletontól vehette át díját.


A győztes kép


A hercegné és Carlos, kezében a díjjal

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek