Starity

Bódi Sylvi pucér videója miatt perli az RTL Klubot

2014. október 30. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csalódottan vette tudomásul a dzsugelből hazatért playmate, hogy az interneten mindenhonnét a pucér fürdőzős videója folyik.

hirdetés
Bódi Sylvi pucér videója miatt perli az RTL Klubot

A Celeb vagyok ments ki innen idei első etapjának királynője nem sokáig tudott örülni sikerének. Otthon ugyanis azonnal szembesült a ténnyel, hogy meztelen fürdőzését ország-világ kitakarás nélkül megnézheti a neten. Bár a playmate bájait már többször megcsodálhatta a közönség, azt mégsem gondolta, hogy a pancsolását is közzéteszik.

A Bors azt írja a Celeb vagyok beszéljük meg! című műsorban adott hangot először a felháborodásának, majd az újságnak is megerősítette, hogy nem hagyja következmények nélkül a dolgot.

„Nagyon jól éreztem magam a dzsungelben és boldogan jöttem haza, de sajnos hamar elszomorodtam. Amellett, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a játékomról, nagyon rosszul esett, hogy ezek a felvételek adásba kerültek és az internetre is feltöltötték őket, ráadásul kitakarás nélkül. Becsapva érzem magam!”

Az RTL Klub természetesen kitakarva adta műsorba a fürdést, de a netre már cenzúra nélkül kerüt fel, így Sylvi úgy érzi a magánszférájába gázoltak, mivel intim pillanatok láthatóak a felvételen, ez pedig nem ugyanaz, mintha egy profi stábbal dolgozva művészi fotókat készítenének róla.

A modell most a nyilvánosság kizárásával szeretné tovább vinni az ügyet, valószínűleg peres úton követel majd kártérítést, így ha valamilyen véletlen folytán neki adnának igazat, az alapból hatalmas gázsiját még megfejelheti egy további nagy összeggel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek