Starity

Wilmer Valderrama és Demi Lovato nem kötött titkos házasságot!

2014. november 01. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A HollywoodLife újra elindította a pletykát Demi Lovatóról és Wilmer Valderrámáról, amik azonban hamisnak bizonyultak, és házasságról szó sincs.

hirdetés
Wilmer Valderrama és Demi Lovato nem kötött titkos házasságot!

Demi Lovato és Wilmer Valderrama között szó sincs semmiféle titkos házasságról, még annak ellenére sem, hogy a HollywoodLife ismét elindította az általuk kreált nonszensz spekulációkat, akik visszamenőleg már 2014 januárjában, és 2012 októberében is összeadták a párt.

A HollywoodLife szerzői ezúttal is az egyforma gyűrűkre hivatkoztak, amiket Lovato és Valderrama legutóbbi Instagram-fotóin szúrtak ki, számukra újdonságként, mindeközben a szerelmesek ujjain már évek óta láthatóak azok a gyűrűk. Azt is kiderítették, hogy az ékszer a Tiffany & Co üzletéből származik, és 3500 dollárba fáj a megvásárlása.

A weboldalon a következő sorok voltak olvashatóak: „Demi és Wilmer mindig kedves dolgokat mondanak egymásról a sajtóban, de a magánéletük minden fontos részletét megtartják maguknak, ami ritkaságnak számít Hollywoodban! Azonban, muszáj tudniuk arról, hogy kiszúrtuk őket az azonos gyűrűikkel. Demi és Wilmer, imádjuk a szerelmetek – tettetek mostanában nagyobb lépést?”

Mivel a HollywodLife híres arról, hogy szeret nem létező dolgokat kitalálni, majd az olvasókat mindenféle válasz nélkül hagyni, ezért a Gossip Cop elébe ment mindennek, és megerősítette mindazt, ami eddig is nyilvánvaló volt: egyenlőre sem eljegyzés, sem titkos esküvő nem történt a boldog pár között. „Nem házasodtak össze, és azokat a gyűrűket már hosszú ideje viselik. Nem jelképez se eljegyzést, se esküvőt, csupán az egymás iránt érzett kötődést és a szerelmük iránti elkötelezettséget.”

Lovato és Valderrama kapcsolata 2010-ben indult, ám nagyon sokáig a nagyközönség nem is tudott kettejükről, mert mindent megtesznek, hogy elkerüljék a média kíváncsi tekintetét és csak az utóbbi hónapokban kezdett el Lovato egy kicsit bátrabban nyilatkozni kettejükről, amikor is mesélt egy keveset első találkozásukról, természetesen gondosan megválogatva szavait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek