Starity

Jövőre jön Bonnie Tyler új albuma

2014. november 06. 23:11   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bonnie Tyler múlt héten Törökországban adott koncertet, ahol több interjút is készítettek vele. Az egyikben elárulta jövőbeli tervét is, miszerint egy új lemez kerül kiadásra, hiszen folyamatosan vesz fel dalokat -ráadásul nem is akárkinek a szerzeményeiből válogatott.

hirdetés
Jövőre jön Bonnie Tyler új albuma

Bonnie Tyler teltházas koncertet adott Isztambulban, ahol a közönség vele együtt énekelte a legnagyobb slágereit. Hihetetlenül izgatott vagyok olyankor, amikor fent vagyok a színpadon és látom, hogy a közönség velem együtt énekel, nagyon jó érzés – mondta, majd hozzátette, nagy öröm számára, amikor a közönség kívülről tudja a dalokat, még az olyan régi slágereit is, mint az 1977-es Lost in France.

A koncert után interjút adott, amelyben arról beszélt, hogy készül a 17. stúdióalbuma. Tavaly adtam ki a tizenhatodik nagylemezemet, a Rocks and Honey-t, de folyamatosan veszünk fel új dalokat. Jim Steinman hangzásvilága fantasztikus, így nem kevés szerelmes rockdal is felkerül az új korongra.

Bonnie tehát Jim Steinman dalaival tér vissza jövőre megjelenő új albumával. Az amerikai zeneszerző a 80-as években az énekesnő zenei producere volt, és olyan világslágereket írt számára, amelyekkel hetekig vezette a toplistákat. A Total Eclipse of the Heart klipje a legtöbbször játszott video volt az MTV-n, emellett Meat Loaf Bat Out of Hell című albuma minden idők 10 legtöbb példányban elkelt lemezei között szerepel, több mint 50 millió eladott példánnyal. Magyarországon is ismerősen cseng Steinman dallamvilága, hiszen a Budapesten is nagy sikerrel futó Vámpírok bálja musical teljes zenei anyagát ő szerezte.

Végül arra a kérdésre, hogy ki a kedvenc énekesnője, így reagált: &bdquo Tina Turner abszolút kedvencem. Amy Winehouse is egy hihetetlenül tehetséges énekes-dalszerző volt, de nem tudom megérteni, hogy miért élt ilyen önpusztító életet.”

A 63 éves énekesnő tehát hamarosan új albummal lepi meg rajongóit, a siker pedig borítékolható Jim Steinman dalaival. Az énekesnőnek egész nyáron rengeteg fellépése volt, még Magyarországra is eljött, viszont most decemberig egy kis pihenő jön, majd Egyiptomban, Sharm-El-Seikh-ben ad koncertet az év végén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek