Starity

Avril Lavigne meg akarja menteni a házasságát

2014. november 02. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hete kapott szárnyra és terjedt futótűzként a pletyka, miszerint Avril Lavigne és Chad Kroeger házasságának befellegzett, ám a legfrissebb információk szerint az énekesnő még menti a menthetőt.

hirdetés
Avril Lavigne meg akarja menteni a házasságát

Alig több, mint egy éve mondta ki egymásnak a boldogító igent Avril Lavigne és Chad Kroeger, ám a boldogság megfakulni látszik, ugyanis nem sokkal a pár első házassági évfordulóját követően megkezdődtek a találgatások azt illetően, hogy vajon lejárt-e a szerelmük szavatossága. A válást pedzegető híreket nemrégiben megcáfolta egy, az énekesnőhöz közel álló barát, aki az E! Online riporterének azt is elárulta, miszerint Avril azon fáradozik, hogy megmentse a házasságát és rendbe hozza kapcsolatát a férjével.

„Nem igazán vannak jól, de a barátai arra ösztönzik őt [Avrilt], hogy adjon egy esélyt a dolognak és dolgozzon a házasságán. A barátai nem kedvelik Chadet, de tudják, hogy ő már túl van egy fájdalmas válási procedúrán és nem szeretnék még egyszer végignézni a szenvedését, amennyiben ez elkerülhető. Avril és Chad még nem túl régóta házasok, és a barátai szeretnék, ha Avril biztosra menne a döntését illetően és adna egy esélyt a dolognak” – nyilatkozta a barát, aki azt is elárulta, hogy az énekesnő nehezen éli meg legutóbbi videoklipje, a Hello Kitty fogadtatását és az azzal kapcsolatosan felmerülő negatív kritikákat.


Néhány hónapja még boldogan ünnepelték a házassági évfordulójukat

„A karrierje nem mondhatni, hogy a csúcson van, jelenleg próbálja kitalálni, hogy mit akar és mihez kezdjen a jövőjével. Próbál zenét írni és fest, de az élete jelenleg leginkább a limbóra hasonlít: egyszer lent, egyszer fent.”

A neve elhallgatását kérő barátnő arról is mesélt, miszerint Avril minden vágya az, hogy végre anya lehessen, ám ő személy szerint nem lát esélyt arra, hogy a két zenész együtt maradjon: „Kettejükön múlik, hogy hogyan tovább. Vagy megszabadulnak egymástól vagy megpróbálkoznak a baba projekttel, hogy megmentsék a házasságukat, de ha engem kérdezel, fogadni mernék, hogy végül szakítani fognak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek