Starity

Klippremier: Ariana Grande - Love Me Harder (feat. The Weeknd)

2014. november 03. 18:06   |   Szerző: bitchina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai nap folyamán jelent meg Ariana legújabb kisfilmje, amelyet a Love Me Harder című dalához készített The Weeknd közreműködésével.

hirdetés
Klippremier: Ariana Grande - Love Me Harder (feat. The Weeknd)

Az énekesnő talán a legsikeresebb évét éli jelenleg, hiszen idén nem csak klipekkel halmozta el rajongóit, de idén debütált második stúdióalbuma is, amely a My Everything címet kapta, és Ariana korábbi munkásságához hasonlóan ez is hatalmas sikernek örvend. Mindezek mellett az énekesnő idén olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Jessie J, Nicki Minaj vagy épp Zedd.

Mielőtt a legújabb kisfilm megjelent volna, az énekesnő rengeteg képkockát posztolt Instagram-profilján keresztül, hogy fokozza a már amúgy is hatalmas érdeklődést. Néhány nappal ezelőtt pedig azt is megleshették a rajongók, hogy hogyan is készült el a klip, mely alig néhány órával ezelőtt debütált Ariana hivatalos Vevo-csatornáján.

A 21 éves dalospacsirta már régóta szeretne kitörni kislányos imidzséből, mely talán ezúttal sikerül is neki, hisz a képkockákon megismerhetjük egy másik, nőiesebb oldalát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek