Starity

Hayden Panettiere még sosem volt ilyen boldog!

2014. november 03. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves színésznő elárulta: alig várja, hogy a karjaiban tarthassa a kislányát.

hirdetés
Hayden Panettiere még sosem volt ilyen boldog!

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk: Hayden Panettiere Wladimir Klitschkóval közös első kisbabáját várja, aki néhány héten belül a világra jön. A színésznő a Hello! magazinnal osztotta meg örömét és azt, hogy már türelmetlenül várja a pillatot, amikor végre a karjaiban tarthatja a kicsit.

„Készen állok, hogy a karjaimban tartsam a kislányomat. Nagyon szigorú anya leszek” – nyilatkozta Hayden, majd arról mesélt, miért is tölti el boldogsággal a tény, miszerint első gyermeke kislány lesz. „Izgatott vagyok, amiért lányom lesz először, mert úgy érzem, eleget tudok ahhoz, hogy egy erős nőt neveljek belőle. Erősnek érzem magam és hiszek abban, hogy a lányom is az lesz.”

Panettiere arról sem szégyenkezett beszélni, miszerint a terhességgel jó néhány kilót felszedett. „48 kilóval kezdtem a terhességet. Kitalálod most mennyi vagyok? 65 kiló körül. És tudod, mi a legrosszabb ebben? Még mindig öt lábujjam van egy lábamon, akik mintha azt kérdeznék »Mi lesz most ezzel a súllyal?«”

Haydent azonban nem rettentik el a pluszkilók, hisz abban, hogy a szülést követően hamarosan visszanyeri majd alakját és kecsességét. „Még mindig izmos vagyok, szóval ha negyven kiló többletsúllyal kellene futnom, akkor arra gondolnék, hogy extra izmokért teszem azt.”


Wladimir Klitschkóval boldogabb, mint valaha!

Mindezeken túl a színésznő azt is elárulta, miszerint nem fél a szüléstől, ugyanis édesanyjára és vőlegényére is bármikor számíthat. „Wladimir egy rugalmas pasi. Nyugodt és türelmes. Soha életemben nem hallottam, hogy felemelte volna a hangját bárkire is.”

„Egyvalamiben biztos vagyok: nem állok oltár elé a szokásosnál 18 kilóval nehezebben, pláne úgy, hogy a terhességtől hatalmasra duzzadt hasamra igazítsák a menyasszonyi ruhát” – válaszolta nevetve a színésznő az esküvőjüket firtató kérdésre, melyre minden valószínűség szerint majd a szülést követően kerül majd sor. Sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek