Starity

Újabb állatot mentettek meg Ian Somerhalderék

2014. november 04. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barátnőjével, Nikki Reedel ezúttal egy cicát fogadott örökbe a Vámpírnaplók sztárja.

hirdetés
Újabb állatot mentettek meg Ian Somerhalderék
Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Bár Ian Somerhalder magánélete nem tűnik túl egyszerűnek és nem is tudunk róla túl sok mindent, mindössze annyit, amennyit a bulvár tudtunkra ad, annak viszont mindenképpen tudatában vagyunk, hogy mennyire is imádja az állatokat, barátnőjével, Nikki Reeddel egyetemben. A páros korábban egy lovat és egy macskát is magához vett, most pedig bővítették kis családjukat, hiszen egy újabb cicust fogadtak örökbe.

A sármos színész november 2-án osztotta meg az Instagramon rajongóival, hogy egy lány cirmossal lettek gazdagabbak ezúttal, aki a Sohalia nevet kapta.

„Köszönöm Nikkinek, hogy rátalált erre a csodálatos gyermekre Conyersben, Georgiában. Sajnos ez a csöppség szörnyen félre volt cimkézve vadként és barátságtalanként, Nikki azonban szerencsére ettől függetlenül odament hozzá és kinyitotta a ketrece ajtaját, különben sosem sosem tudtuk volna meg, hogy ő a legimádnivalóbb cica a bolygón és lehet, hogy el fogják altatni. A lényeg a következő: mivel a menhelyeken kevés a hely és a dolgozó, gyakran megtörténik az ilyen. Ösztönözzük az embereket, akik menhelyeken dolgoznak és azokat, akik szabályozzák a menhelyeket arra, hogy adjanak több időt arra, hogy megismerjék az állatokat, akiket bevisznek, hogy megfelelően tudják tájékoztatni a potenciális adotálókat. Továbbá, ha azon gondolkozol, hogy egy új taggal bővíted a családodat, ne felejtsd el, hogy több is lehet az állatban, mint ami a ketrecére van írva” – fűzte hozzá a a fotóhoz a Vámpírnaplók Damon Salvatoréja.

Fotó: Instagram/Ian Somerhalder

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek