Starity

Idén Londonban rendezik a Victoria's Secret Fashion Show-t

2014. november 04. 19:07   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ősz beköszöntével a VS háza táján mindig nagy a nyüzsgés, hisz ebben az időszakban osztanak meg információkat a nagyközönséggel nagyszabású divatbemutatójukról. Ráadásul idén már biztosan végigsétál a kifutón egy magyar modell is.

hirdetés
Idén Londonban rendezik a Victoria's Secret Fashion Show-t

December 9-e biztosan piros betűs nap a divatrajongók számára, hisz ekkor kerül adásba először a CBS csatornán a 2014-es Victoria's Secret Fashion Show. A casting már a héten lezajlott és a modellek nagy örömmel osztják meg közösségi profiljukon a híreket.

Idén már biztosan az angyalok között lesz Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Karlie Kloss, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson, és a PINK vonal képviseletében Elsa Hosk is, illetve Doutzen Kroes, aki nem régen adott életet kislányának.

A VS két „veterán” brazil angyalkája, Adriana Lima, és Alessandra Ambrosio pedig különleges szerepet kapott, hisz ők ketten viselik a Dream Angels Fantasy Brát, ami a Victoria's Secret legdrágább fehérneműje. Idén pedig rendhagyó módon kettő is készült belőle.

Az angyalokon kívül biztosan jelen lesz még Bregje Heinen, Jourdan Dunn, Kelly Gale, Romee Strijd is többek között, és Kendall Jenner részvételéről is szólnak a hírek. Végül, de nem utolsó sorban már biztosan végiglejt a kifutón Magyarország egyik legnagyobb topmodellje, Mihalik Enikő is, aki Instagram-profilján osztotta meg a jó hírt rajongóival. Ezzel pedig ő lesz az első magyar modell, aki másodjára is részt vehetett a VSFS-n.

Még biztosan bővül a modellek listája, hiszen a hírek szerint körülbelül 40 modellt alkalmaznak a nagyszabású show-n. A modellek teljes listáján kívül még homály fedi a sztárfellépők kilétét is. Ugyan szóba került napjaink egyik feltörekvő rapperének, az ausztrál Iggy Azaleának a neve is többek között, ám még semmi sem biztos.

A Victoria's Secret 19. divatbemutatójának idén rendhagyó módon, és először a britek fővárosa, London ad otthont, amit december 9-én láthat először a nagyközönség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek