Starity

Kendall Jenner nem hívta meg Kim Kardashiant a szülinapi bulijára

2014. november 04. 14:02   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet, hogy Kim Kardashian a legmeghatározóbb celeb az egész Kardashian-Jenner családban, de mégis volt egy parti, ahova nem lett meghívva.

hirdetés
Kendall Jenner nem hívta meg Kim Kardashiant a szülinapi bulijára

Kendall Jenner izgalmas évet zár rengeteg modellmunkával a háta mögött, de úgy döntött, a november 3-án, azaz a tegnapi nap folyamán tartott 19. születésnapját nem veri nagydobra. Ez nem meglepő, ugyanis Kendall elmondása szerint nem szereti, ha ő van a középpontban, 16. életévét is egy viszonylag visszafogottnak mondható bulival ünnepelte meg a K, mint Kardashian 6. évadának 16. epizódjában.

„Családi ebédre megyünk mindannyian, aztán este Kendall áthív olyan tizenöt embert egy lányos bulira. Nem is tudom, hogy nevezhetjük-e bulinak, inkább csak egy csajos összejövetelnek – magyarázta Kendall egyik nővére, Khloe Kardashian a napi programot a People-nek tegnap délelőtt Beverly Hills-ben. – Jó móka lesz!”

Mialatt Khloe egyértelmű meghívást kapott az esti összejövetelre, egy másik nővér nem került fel a meghívottak listájára.

„Kérdeztem Kimet, hogy jön-e majd ma este, ő pedig azt mondta, nem is tudott róla, hogy Kendall tervez valamit!” – tette hozzá nyilatkozatához Khloe.

A 30 éves nővér büszke húgaira, Kendallre és Kylie-ra.

„Őrület, mert Kendall még olyan fiatal, de közben meg »öreg« is, mert annyi mindent csinált, főleg ebben az utóbbi egy évben. Nagyon büszke vagyok rá, és még mindig olyan jó lány. Ő csak egy bolond lány, és ezt imádom benne. Azt szeretném, hogy ilyen maradjon.”


Kendall, Khloe és Kourtney az említett családi ebéden hétfőn

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek