Starity

Beyoncé a legjobban fizetett popsztár 2014-ben

2014. november 05. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben hozta nyilvánosságra a Forbes magazin, miszerint 2014 legjobban kereső popsztárja Beyoncé volt.

hirdetés
Beyoncé a legjobban fizetett popsztár 2014-ben

A Forbes magazin hozta nyilvánosságra, miszerint idén Beyoncé több, mint kétszer annyit keresett, mint 2013-ban. Míg tavaly „csupán” 53 millió dollárt vihetett haza, addig idén 115 millió dollárral gazdagodott albumeladásainak és koncertjeinek köszönhetően.

A számításba eső periódusban a 33 éves szépség 95 koncertet adott, melyek során egy esti átlagkeresete megközelítően 2,4 millió dollárra rúgott, mindemellett pedig megállapodást kötött a Pepsivel és a H&M-mel is.

„Mint mindenki más, te is nagyon keményen dolgozol és jó akarsz lenni abban, amit csinálsz, nem igaz? Szeretnéd, ha a barátaid elismernének. Ami engem igazán magabiztossá tesz, az a gyakorlás és az, hogy felkészült vagyok” – nyilatkozta Beyoncé öt évvel ezelőtt és azóta is tarol évről évre.

A képzeletbeli ranglista második lépcsőfokán a 24 éves Taylor Swift áll 64 millió dollárral, őt pedig Pink követi 54 millió dollárral. A dobogóról alig 6 millió zöldhasúval csúszott le a 48 millió dollárt kaszáló Rihanna és a 40 millió dollárt kereső Katy Perry. A top 10-ben egyébként még megtalálhatjuk Madonnát, Nicki Minajt, Alicia Keyst és Miranda Lambertet is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek