Starity

Rács mögé kerül az AC/DC dobosa?

2014. november 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben hozták nyilvánosságra, miszerint Phil Rudd okkal nem vett részt az új AC/DC-videoklip forgatásán és a promóciós kampányfotókon, ugyanis a zenész valószínűleg börtönben tölti majd az elkövetkező tíz évet.

hirdetés
Rács mögé kerül az AC/DC dobosa?

Új-Zélandon kelt szárnyra a pletyka, miszerint a világszerte népszerű AC/DC dobosát, Phil Ruddot gyilkossági ügyben vándolják felbujtóként. Legfrissebb értesüléseink szerint a zenész felbérelt egy bérgyilkost, hogy megölessen két férfit.

Az ausztrál sajtó lehozta, miszerint nemrégiben házkutatási paranccsal szállt ki Phil házánál a rendőrség, ahol metamfetamint és marihuánát találtak, valamint az állítások szerint Rudd gyilkossággal fenyegetőzött. Értesüléseink szerint a dobos szeptember 25. és 26-a között vette fel a kapcsolatot a bérgyilkossal. Ezzel az üggyel köthető össze az is, hogy a zenész nem vett részt az új kisfilm forgatásán és az ahhoz tartozó fotózáson.

Az ügyben egyelőre még nem született döntés, november 27-én tárgyalják bíróság előtt az esetet, ám a helyi lapok szerint akár tíz év börtön is várhat a zenészre a gyilkossági kísérlet miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek