Starity

Megjelent Roko debütáló kisfilmje

2014. november 07. 19:07   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Roko végre nem csak új albummal, de új kisfilmmel is bemutatkozik közönsége előtt. A videó tegnapelőtt folyamán debütált a hivatalos YouTube-csatornáján.

hirdetés
Megjelent Roko debütáló kisfilmje

A közönség által kifejezetten sokoldalú előadóművésznek tartott spanyol énekes-színésznő, Roko november 5-én élete első videoklipjét osztotta meg szívében hatalmas boldogsággal és lelkesedéssel hivatalos YouTube-oldalán.

A kisfilm a Luz, azaz Fény című dalhoz készült, mely az énekesnő legelső szólóalbumán, a 3, 2, 1: Roko című korongon kapott helyet. Debütáló lemeze egyébként nem sokkal korábban, egészen konkrétan november 4-én került a boltok polcaira az alábbi, meglehetősen komoly hangvételű dalokkal:

  1. Así de bien (Hogy a jó)
  2. Luz (Fény)
  3. La ciudad (A város)
  4. Libérame (Engedj el)
  5. A título pasado (Az utolsó cím)
  6. Tómate un respiro (Tarts egy kis szünetet)
  7. Nadie como tú (Senki más, ahogy te)
  8. Herida (Seb)
  9. No voy a esperar (Nem fogok várni)
  10. Seamos infinitos (Végtelenek vagyunk)
  11. Flores negras (Fekete virágok)

A dal és a hozzá készült klip nem szokványos módon nagyon is összhangban van egymással, mivel a szöveg szerint is taxisofőrként tekint környezetére Rocío. A szám egyébként arról szól, hogy a város egy betondzsungel, hálózatok sokasága, ő pedig, mint taxis, hogyan látja mindezt: az embereket, a saját életét, belső vívódásait, ahogy éjszaka fényárban úszik a város. Fontos számára a fény, mely minden körülmények között utat mutat, és sosem tűnik el. A Luz tulajdonképpen a reményről szól, arról, hogy sosem kell és szabad feladni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek