Starity

Boldogabb magyarokért kampányolnak a hírességek

2014. november 07. 10:10   |   Szerző: Positive Communications

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A boldogság tudatos megéléséért fogtak össze a hírességek: Csobot Adél, Kocsis Tibo és Steiner Kristóf arra bíztatják a híresen pesszimista magyarokat, hogy álljanak meg egy pillanatra, lassítsanak, s vegyék észre az élet olyan apró pillanatait, amelyek inspirálóak és energiával töltenek fel. A sztárok életük legrejtettebb pillanatait felfedve csatlakoztak az új trendként hódító #hiFIVE életérzést hirdető kampányhoz.

hirdetés
Boldogabb magyarokért kampányolnak a hírességek

Egy finom falat, egy gyönyörű fa, egy utcán rád mosolygó gyermek, egy váratlan találkozás egy régi baráttal, egy kedves szó a közértben. Villanások, amelyek miatt érdemes megállni, elgondolkodni, s megörökítve azokat megosztani másokkal. Erre buzdít Kelet-Közép Európa legnagyobb divatportáljának felkérésére Csobot Adél, Kocsis Tibo és Steiner Kristóf, akik örömmel hirdetik a boldogság tudatos megélésének fontosságát azáltal, hogy megmutatják életük megindító perceit.

„Szerencsés vagyok, hogy tulajdonképpen a munkám része megörökíteni, lelassítani, megélni a pillanatot: az írásaimnak és a blogomnak, a WhiteCityBoynak köszönhetően mindig nyitott szemmel és szívvel járok. Afféle szakmai ártalom, hogy még a reggeli kávémban is megtalálom a témát. A Lélekbonbon című novelláskötetem is elsuhanó pillanatok megörökítéséből született. Előkapok egy papír fecnit a zsebemből, legyen az rágópapír, névjegykártya, vagy mozijegy, és egy-két szóban lejegyzem magamnak a perc varázsát, ezt pedig, ha eljön az ideje, blog bejegyzéssé, újságcikké, novellává bontom ki. Ez az én trükköm, hogy a pillanat örökké tartson” - mondta Steiner Kristóf.

„Az én titkom, hogy akkor is tudok mosolyogni, ha rossz napom van, mert minden apróságnak tudok örülni, akár fagyiról, csokiról vagy finom teáról van szó, de ha ötvenegyedszerre nézem meg a kedvenc filmem, attól is jól érzem magam. Az éneklés, a fellépések mindig feltöltenek, de újabban a sportban is megtaláltam azt, ami pozitív gondolatokkal tölt el” – mesélte Csobot Adél, akinek már attól szebbé válik a napja, ha reggel megállnak neki az autók a kereszteződésben, és mosolyogva átsétálhat az úton.

A fiatal énekesnőhöz hasonlóan Kocsis Tibo élete is egyik napról a másikra vett háromszázhatvan fokos fordulatot, éppen ezért volt különösen fontos, hogy megtanuljon lassítani. „Szeretem a pörgést, ha mindig akad tennivalóm, de ma már tudatosan figyelek arra, hogy legyenek olyan dolgok az életemben, amelyekre azt mondhatom, igen, ez az én pillanatom lesz. Ilyen volt például nemrég a Michael Bublé koncert, amelynek minden pillanatát élveztem. De egyébként bármilyen dal meg tud indítani, amelyhez kedves emlékek fűződnek. Merengős típusnak tartom magam, aki könnyen átadja magát egy-egy pillanatnak” – mondta a sikeres énekes, aki azért csatlakozott az idén ötesztendős Fashion Days születésnapi kampányához, hogy másokat is arra buzdítson, időnként lassítsanak, és fordítsanak időt magunkra, szeretteikre.

A trendteremtő #hiFIVE őrülettel a Fashion Days célja a társadalom mozgósítása a pesszimizmus ellen. Ráadásul a #hiFIVE képet feltöltők között nyereményeket is kisorsolnak boldogságközpontú kampányuk során.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek