Starity

Megjelent Chimène új kislemeze

2014. november 08. 13:01   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chimène Badi új albummal jelentkezik hamarosan, s a Mes silences névre hallgató első kislemez már ki is jött az új korongról.

hirdetés
Megjelent Chimène új kislemeze

Chimène legutóbbi albuma 3 éve jelent meg. A Gospel & Soul lemezzel az énekesnő kis kitérőt tehetett a jazz világába, melyet egyébként nagyon szeret. 2013-ban turnézott is, bár a koncertek egy részét le kellett mondania, betegség miatt.

2015. február 23-án viszont egy teljesen új koronggal tér vissza a zenei életbe, teljesen más stílusú dalokkal. Az albumot a kaliforniai Capitol Records stúdióban rögzítették, ahol a dalokat francia és nemzetközi szerzők írták számára; olyan művészek, akikkel együtt dolgozott már Alicia Keys és Leona Lewis is.

Az új album előfutára már meg is jelent, Mes silences címmel, mely egy nagyon energikus dal. Természetesen felkerült az énekesnő hivatalos YouTube-csatornájára is, de emellett meghallgatható Deezeren, Spotifyon, és letölthető az iTunes áruházból is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek