Starity

Rihanna törölte Calvin Harrist közelgő lemezéről

2014. november 08. 13:01   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő immáron nyolcadik stúdiólemezével jelentkezik, melyen a hírek szerint Calvin Harris is helyet kapott volna, azonban Rihanna mégis törölte az általa készített dalokat.

hirdetés
Rihanna törölte Calvin Harrist közelgő lemezéről

Calvin Harris az egyik legelismertebb és az egyik legfelkapottabb EDM előadó napjainkban, így nem is csoda, hogy dalai töretlenül ívelnek felfele a toplistákon. A hírek szerint Calvin összeállított pár dalt az énekesnőnek, de úgy látszik, hogy azok mégsem nyerték el a tetszését. A hírek hallatán, miszerint a skót lemezlovas mégsem jelenik meg az énekesnő közelgő lemezén, a The Sun faggatta a DJ-t.

„Nem, nem vagyok rajta a lemezen. Készítettem pár dalt neki, ami ezek szerint nem az ő hangzásvilága. Tudom, vagyis biztos vagyok benne, hogy ő mindent meghallgat, ami a keze ügyébe kerül, de van neki egy világos és kész elképzelése az albumával kapcsolatban, amihez ragaszkodik. Van egy fajta elképzelése azzal kapcsolatban, hogy hogyan is hangozzon a korong” – mesélte Calvin, aki nem vette sértő dolognak az énekesnő döntését.

„Anno a We Found Love-hoz sem azért választottak, mert a Rochoz szerződtem le, hanem mert a legjobbat szerették volna a dalból kihozni, ami igen is sikerült” – mondta Calvin. „Tiszteletben tartom a döntését, és nem aggódom emiatt, dolgozok a saját dolgaimon, és ez így rendben van.”

A skót DJ azt is hozzátette, hogy személyes kapcsolatai inspirálják a zenéjét: „A szövegekkel úgy vagyok, hogy mindig a személyes kapcsolataimat használom fel hozzá. Egy nagyon jó ötletnek tartom, mert ezek inspirálnak engem. A Summer is szól valakiről, a Rita Orának írt I Will Never Let You Down is egy valakiről szól, és a Feel So Close is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek