Starity

Szünetre menne a One Direction

2014. november 09. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy év, négy album - azonban az ötödik lemezre minden valószínűséggel kicsivel többet kell majd várni.

hirdetés
Szünetre menne a One Direction

Rögtön az X-faktoros szereplésük után belecsöppentek a sztárságba, és azóta sem volt megállás a One Direction számára. 2010-től négy nagylemezt és négy világ körüli turnét hoztak el rajongóik és a világ számára, azonban a srácok most megálljt parancsolnának maguknak.

„A következő lemezzel kicsivel több időt szeretnénk tölteni, így lehet, hogy egy rövidebb szünetre mennénk. Egyszerűen több időre van szükségünk” – magyarázta Louis Tomlinson.

Liam Payne viccelődött, hogy pedig a dalírás is olyan, mint a pihenő, hiszen csak ülsz és szerzel. Harry Styles erre felkapta a fejét: „Ne mondd ezt, Liam, vagy nem kapunk pihenőt” - aggódott.

Mindeközben a Four november 17-én jelenik meg globálisan, és ez az első albumuk, amelyen az összes dal megírásában segédkeztek, vagy éppen kiemelt dalszövegírók voltak. Az On The Road Again turnéjuk pedig Bécsbe is ellátogat, így egyelőre a rajongóknak nincs okuk félelemre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek