Starity

David Walliams könyvet írt Simon Cowell gyerekének

2014. november 10. 17:05   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor megszületett Simon Cowell gyermeke, Eric, David Walliams, a népszerű komikus úgy döntött, hogy egy különleges könyvet ír és munkáját ennek a kisfiúnak dedikálja.

hirdetés
David Walliams könyvet írt Simon Cowell gyerekének

David Walliams, az Angolkák sztárja és a Britain's Got Talent zsűritagja nem titkoltan Simon Cowell kisfiának, Ericnek ajánlotta legújabb könyvét. A kötet fülszövegében ez olvasható: " Simon Cowell volt az a férfi, aki úgy gondolta, hogy mindene megvan, egészen addig a napig, amíg Eric baba meg nem érkezett az életébe„ – így mutatta be az X-Faktor mogult David, aki a Graham Norton Showban elárulta, hogy ez a könyv része volt az ő ”szeretlek-utállak kapcsolatuknak„.

Majd hozzátette: ”Nagyon nehéz tudni egy milliárdosról, akinek mindene megvan az életében, amit csak akar, szóval ezért írtam én ezt a különleges könyvet neki és Laurennek.„

Simon azt mondta, hogy nagyon örül ennek a különleges ajándéknak, de ugyanakkor Walliams elismeri, hogy az egészben az a legeslegjobb egy író számára, hogyha az emberektől olyan visszajelzések érkeznek felé, amik arról tanúskodnak számára, hogy igazán tetszik nekik az, amit alkotott és tényleg élvezik a könyveit.

”Ez hatalmas volt, ők valóban levették a polcról a munkámat. Köszönő üzeneteket kapok szülőktől, ami egy igazán különleges dolog„ – idézte fel Walliams, mielőtt elkezdett beszélni arról a levélről, amit egy fiatal rajongójától kapott. A levélben ez olvasható: ”Írok neked, mert te vagy a második kedvenc íróm. Az első számú kedvencem J.K. Rowling, de a tanárom azt mondta, hogy ő túl elfoglalt ahhoz, hogy válaszoljon nekem, ezért úgy döntöttem, hogy inkább neked írok helyette."

A teljes interjút Daviddel a november 7-én adásba került Graham Norton Showban lehetett látni a BBC One műsorán, ahol a komikus mellett még olyan vendégek tűntek fel a műsorban, mint Shirley Bassey, Catherine Tate, Richard Ayoade és Annie Lennox.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek