Starity

Britney Spears segítene a megzakkant Amanda Bynesnek

2014. november 14. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears úgy döntött, hogy segít bajba jutott kolléganőjének, Amanda Bynesnek. Az énekesnő már felvette vele a kapcsolatot.

hirdetés
Britney Spears segítene a megzakkant Amanda Bynesnek

A legújabb hírek szerint Amanda Bynesnek nem más nyújtott segítőkezet, mint a pophercegnő, Britney Spears. A pszihiátriai gondokkal küzdő színésznővel levélben már fel is vette a kapcsolatot. „Küldött neki egy megrendítő levelet, amelyben leírta, hogy tud azonosulni vele és biztosította arról, hogy vele van” - nyilatkozta nemrég egy forrás.

Az énekesnő ismerőse szerint Britney megígérte a levélben, hogy a színésznővel marad egészen addig, míg sikerül újra talpra állnia, hisz évekkel ezelőtt ő is hasonlókon ment át. Britney ugyanis szintén volt már pszihiátrián, miután amfetaminnal túladagolta magát még 2007-ben. Az eset után gyámság alá helyezték, de a gyógyulás felé vezető út hosszú és nehéz volt számára. Sokszor megesett, hogy nyilvános helyen omlott össze, megesett, hogy megrongált egy autót, sőt, még a haját is leborotválta. A viselkedésére sokszor még ő maga sem tudott magyarázatot adni, még Gimme More című videoklipjének forgatásán is összeszedetlen volt, pedig ez a dal jelentette a visszatérést a zenei világba. Mára azonban sikerült talpra állnia, hisz egy gyermekeit szerető dolgozó anya lett belőle, akinek fontos a lelki egyensúly megtartása.

Amandára szintén hosszú út vár, hisz mikor azt hittük, hogy már kezd rendeződni az élete, elköltözött otthonról még a gyámság alatt, és ismét megmagyarázhatlanul kezdett viselkedni. Miután ismét bekerült a kórházba, hamar kiengedték onnan, a gyámság megszűnése után nem sokkal pedig ismét a szülei felügyelete alá bízta a bíróság. A színésznő azonban nem hajlandó hazamenni, ugyanis állítása szerint fél az apjától. Nemrégiben például egy plázában látták őt aludni. Persze sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ha a szülei a gyámjai, akkor miért nem kötelezik őket, hogy hazavigyék a lányukat, hisz a lesifotósoknak hála mindig tudhatják, hogy éppen hol van.

Arról egyébként még nincs információ, hogy Amanda hogyan reagált Britney levelére, de reméljük, hamarosan elfogadja tőle a segítséget, hisz talán pont a pophercegnő a legalkalmasabb arra, hogy visszaterelje őt a helyes útra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek