Starity

Musicalben tűnik fel Billie Joe Armstrong

2014. november 12. 18:06   |   Szerző: Rihanna200

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Green Day frontembere a Geezer című musicalben fog feltűnni, méghozzá a főszerepben!

hirdetés
Musicalben tűnik fel Billie Joe Armstrong

Zajlik az élet a Green Day háza táján: Tré Cool megnősült, javában folyik a harc a szavazatokért, hogy idén ők kerülhessenek be a Rock & Roll Hírességek Csarnokába, és hatalmas megkönnyebbülésünkre Mike Dirnt felesége is túl van az utolsó kemoterápiás kezelésén.

Úgy tűnik, a frontember nem elégszik meg ennyivel, hiszen nemrégiben elvállalta a Geezer címet viselő dráma főszerepét. Billie Joe eddig is feltűnt ugyan kisebb szerepekben néhány sorozatban, azonban ez a film lesz csak a második, amiben fontosabb karaktert alakít. Armstrong mellett feltűnik még a műben Judy Greer, Fred Armisen, és Selma Blair is, amiről az énekes-gitáros nemrégiben az Instagramon tett közzé egy fényképet New Yorkból.


Fotó: Instagram/Billie Joe Armstrong

A sztori egy kapuzárási pánikkal küzdő férfiról szól, aki a negyvenedik születésnapján kirúg a hámból egy elnöki lakosztályban, visszatérve punk-rock gyökereihez és régebbi zenésztársaihoz. Bár a megjelenés pontos dátumát még nem tudjuk, annyi bizonyos, hogy a film zenéit nagyrészt Armstrong fogja írni. Kíváncsian várjuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek