Starity

Selena Gomez villáját vásárolták meg Iggy Azaleáék

2014. november 14. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, hogy a rappernő és barátja az egykori Disney-üdvöske Tarzanában található otthonát kaparintotta meg magának.

hirdetés
Selena Gomez villáját vásárolták meg Iggy Azaleáék

Lassan két éve már, hogy egymásra talált Iggy Azalea és Nick Young, kapcsolatuk pedig azóta is tart, mitöbb, egyre erősebb, hiszen nemrég összeköltöztek és most kiderült, hogy nem más, mint Selena Gomez régi otthonát vásárolták meg.

A három és fél millió dolláros villa Kaliforniában, Tarzanában helyezkedik el egy közel 620 négyzetméteres területen. Az egyszintes főépület mellett áll egy kétautós garázs, melynek tetejére épült egy emelet, így összesen a hat hálószoba mellett hét darab teljes, valamint kettő fél fürdőszoba található meg benne a wellness-részleg mellett. Továbbá egy különbejáratú, egy hálószobás vendégház is helyet kapott a parkosított udvaron a medence, a kosárpálya, a beépített grill és a lugas mellett.

Selena 2011 júliusában vásárolta meg a szóban forgó házat 2 175 000 dollárért, ami azóta hatalmas átalakításon esett át, majd végül visszakerült a piacra idén májusban 3 495 000 dolláros áron, a színész-énekesnő pedig Calabasasban vásárolt új otthont.

Fotók: The Agency

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek