Starity

Arrow: így fest Laurel a Fekete Kanáriként

2014. november 14. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW megosztotta az első fotókat Katie Cassidy karakterének alteregójáról.

hirdetés
Arrow: így fest Laurel a Fekete Kanáriként
Fotó: The CW

A zöld íjász nézői számára nem újdonság, hogy a sorozat szereplői folyamatos karakterfejlődésen mennek keresztül, melyhez néhány esetben hozzátartozik egy titkos alteregó kialakulása is. A már amúgy is hosszú listához most pedig a rajongók legnagyobb örömére csatlakozik egy új név is, akit egyre csak fokozódó bosszúvágya hajt.

Figyelem, spoiler-veszély!

A The CW népszerű szériájának harmadik évada nem kevés meglepetést tartogatott a kezdetekkor, hiszen mindenki legnagyobb meglepetésére Caity Lotz karakterét, Sara Lance-t minden előjel nélkül meggyilkolják. Ez a tragédia az egész csapatot megviselte, de főként nővérét, Laurelt, akinek bosszúszomja egyre csak nő, így már csak idő kérdés volt, hogy mikor lép húga nyomdokaiba hősnőként.

Az anyacsatorna pedig rövidesen eleget is tesz a rajongók vágyának, ugyanis leleplezték Laurel, a DC Comicsból ismert alteregóját, a Fekete Kanárit. A fotók spekulációk szerint a jelenleg futó évad 10. epizódjának, a Left Behindnak felvezetői, ám a The CW még nem adott hivatalos tájékoztatót arról, hogy pontosan mikor láthatjuk majd Katie-t a fekete jelmezbe bújva a képernyőkön.

Fotók: The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek