Starity

Megérkezett A szürke ötven árnyalatának új előzetese!

2014. november 14. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb trailert osztottak meg E. L. James erotikus regényének februárban érkező adaptációjához.

hirdetés
Megérkezett A szürke ötven árnyalatának új előzetese!

Július 24-én debütált a legelső előzetes az E. L. James által írt A szürke ötven árnyalatának filmadaptációjához, a tegnapi napon pedig a készítők még jobban felborzolták a kedélyeket, ugyanis az ABC leadta a második trailert egyik sorozatának, a Botránynak egyik reklámja alkalmával, majd természetesen feltöltötték a YouTube-ra is.

Az új, két és fél perces videóban az eddig látott képkockákat kibővítették néhány új jelenettel is, melyek között akad jópár pikáns darab is, ugyanis többek között a Christiant alakító Jamie Dornant megcsodálhatjuk póló nélkül és akció közben is azt is, ahogyan levetkőzteti, valamint láthatjuk Anastasia legjobb barátnőjét, Kate-et és édesanyját is.

Az első előzetesben Beyoncé Crazy In Love című slágerének átdolgozott változata csendült fel, a másodikban pedig szintén az R&'B koronázatlan királynőjének egyik dala, a Haunted hallható.

A romantikus dráma az Egyesült Államokban február 13-án debütál, hazánkban viszont egy nappal korábban, február 12-én már megtekintheti a nagyközönség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek