Starity

Sztárok és rajzfilmfigura-hasonmásaik - IV. rész

2014. november 15. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk negyedik részében egy újabb adagot gyűjtöttünk össze olyan sztárokról, akik kiköpött másaik lehetnének egy-egy mesehősnek.

hirdetés
Sztárok és rajzfilmfigura-hasonmásaik - IV. rész

Harry Styles

A brit énekes mióta elkezdte növeszteni a haját, egyre inkább hasonlít egy ősemberre, mint milliárdos szupersztárra. A rajongói pedig meglepő hasonlóságot fedeztek fel Harry és a bébi Tarzan között, amivel mi sem tudunk vitatkozni! Sőt, a hónapok múlásával egyre jobban hasonlít rá.

Russell Brand

Elnézve a képeket, a brit komikus bármikor beugorhatna Hook kapitány szerepére és mindenkit kiütne a hasonlósági versenyben. Mint két tojás!

Niall Horan

A One Direction másik tagja, Niall Horan szemmel láthatóan hasonlít az Öt legendából ismerté vált Jankóra, akinek a szinkronhangja egyébként Chris Pine volt.

Chris Colfer

A Glee népszerű sztárja mindig is babás vonásairól volt közkedvelt és ismert. Nem egy ember vélt felfedezni hasonlóságot közte és Pinokkió között.

Lily Cole

A Pixar meséje, Merida, ha átlépne előszereplős változatba, a főszereplőre lenne egy ajánlotunk: Lily Cole hibátlanul tudná hozni a meseszereplő vonásait, és jellemét.

Zayn Malik

A One Direction vonalán maradva itt van Zayn Malik, akit egzotikus származása miatt már többször hasonlítottak Aladdinhoz. Úgy fest, az énekes szeret eleget tenni az elvárásoknak, hiszen egyre jobban hajaz a mesehősre. Az internetet azóta több rajongói alkotás is ellepte, bizonyítva a hasonlóságot.



Egy névtelen művészt rajzolásra ihletett

Adam Lambert

Bár az énekes idén halloweenkor a Szépség és a szörnyből ismert fenevad szeretett volna lenni, mégis, az internetet inkább az Oroszlánykirályból ismert gonosz karakterre emlékeztette, és a közös vonásokat letagadni sem tudná.

Isla Fisher

A Boltkóros naplójából elhíresült Isla több népszerű filmben játszott már. Mi következő szerepére a Kishableány főszerepét osztanánk ki rá.

Louis Tomlinson

A One Direction negyedik tagját gyakran hasonlítják Pán Péterhez, amivel az énekes is egyetért, hiszen előfordult már, hogy ezt a karaktert választotta jelmezének.

Nicki Minaj

Durva vonásaival és extrém sminkével a rapper több oldalt Szörnyella De Frászra emlékeztetett a 101 kiskutyából. Vajon az Anaconda énekesnőjének tetszene a párhuzam?

Anne Hathaway

A bájos Anne Hathaway és a Szépség és a szörnyetegből ismert Belle között több hasonlóságot is fel lehet fedezni.

Blake Lively

A Gossip Girl egykori sztárja mostanában nagy figyelemnek és közkedveltségnek örvend a közösségi hálón. Az embereket ő Aurora hercegnőre emlékezteti a Csipkerózsikából.

Nina Dobrev

Ha a Vámpírnaplók üdvöskéje új vízekre evezne, Esmeraldának bármikor beállhatna, hiszen a hasonlóság szembetűnő.

Shay Mitchell

A Pretty Little Liars színésznője mindig is szép, egzotikus vonásairól volt híres, és többen Pokahontasszal véltek felfedezni közös vonásokat.

Ashley Benson

A Csinos kis hazudozók másik főszereplője, Ashley, ha már megunta „A” keresését, beállhatna az Alice csodaországban szereplőválogatására, és rögtön el is hoppolhatná a főszerepet.

Danny DeVito

A híres rendező bármikor beugorhatna Phil szerepére a Herkulesből, ha úgy dönt, filmet készít a meséről – mely karakternek egyébként éppen ő volt a szinkronhangja 1997-ben.

Leighton Meester

Ha elvonatkoztatunk Blair szerepétől és Leightont egy új megvilágításba helyezzük, akkor hibátlan Hófehérke válna belőle.

Katy Perry

Végezetül pedig, Katy Perry komolyan vette a Disneylandes látogatását, és beöltözött Minnie egérnek. A hajától a ruháján át, minden apró részlet stimmel, így akár ő is beugorhatna a parkba: a gyerekek biztosan örömmel fogadnák őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek