Starity

Kylie Jenner póthaj-kollekciót dob piacra

2014. november 15. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 17 éves reality-szereplő csütörtök este dobta piacra új póthaj-kollekcióját, a Kylie Hair Kouture-t.

hirdetés
Kylie Jenner póthaj-kollekciót dob piacra

Kylie Jenner az utóbbi időben hajlamos volt állandó frizuraváltoztatásra: nemrég egyik napról a másikra színt és hosszt is változtatott.

November 13-án, csütörtök este a beverly hills-i James Kendall Salonban Kylie Jenner oldalán Kim és Khloe Kardashian jelent meg a vörös szőnyegen, támogatva 17 éves húgukat az új póthaj-kollekciójának elindításában. A rapper Tyga – akivel, úgy pletykálják, Kylie randevúzik mostanában – is feltűnt Kourtney Kardashian partnerével, Scott Disickkel.

Kylie, aki néhány hónapja még rövid, néhány napja pedig még hosszú, szürke árnyalatú hajjal jelent meg a hivatalos rendezvényeken, egyszínű szerelése egy crop topból, egy Misha Collection-ceruzaszoknyából és egy fűzős tűsarkú csizmából állt.

A kollekcióról egyelőre nem sok dolgot árultak el, de Kylie izgatottan készül rá, hogy a boltokba kerüljön. A Kylie Hair Kouture-t a Bellami Hair fogja forgalmazni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek