Starity

Michael Jackson előtt tiszteleg új klipjével Tal

2014. november 16. 22:10   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan érkezik az énekesnő koncertturnéját tartalmazó CD és DVD, eközben pedig kiadott egy új klipet, mely a Wanna Be Startin' Somethin' című dalhoz készült, ami helyet kapott az A l'infini albumának nyári kiadásán is.

hirdetés
Michael Jackson előtt tiszteleg új klipjével Tal
Fotó: ABACA

November 24-én jelenik meg Tal első koncert CD-je és DVD-je, mely betekintést enged az énekesnő Montpellierben adott koncertjére. Egy humoros show, rengeteg tánccal, miközben olyan dalok csendültek fel, mint az A l'international, a Le passé vagy a Marcher au soleil. Ezek mind szerepeltek az A l'infini nagylemezen is, mely 370.000 példányban kelt el.

Emellett több mint 400.000 ember töltötte meg a koncerttermeket Tal turnéja alatt, de ez még mindig nem minden: a turné anyagából egy film is készült, melyet november 21. és 23. között vetítenek majd le a francia mozikban.

Az élő CD és DVD promotálására adták ki nemrég kislemezként a Tal által feldolgozott Michael Jackson-dalt, a Wanna Be Startin' Somethin'-t, melyet az énekesnő minden este előadott a nagyközönség előtt. A videoklip pedig már pár napja a YouTube-on is megtekinthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek